Over Plender Totaalonderhoud

Totaalonderhoud, schilderen, glaszetten en timmerwerk

Onze specialisten

Schilder

Schilder

Onze schilders geven uw pand uitstraling. Zowel aan de binnen- als de buitenkant. Houtwerk, metaal, kunststof, beton of andere materialen wij voorzien het van een nieuwe verflaag. Wij doen zowel onderschoudsschilderwerk als nieuwbouwschilderwerk.

Timmerman

Timmerman

Onze timmermannen construeren, repareren en monteren alles als het gaat om houten constructies. Onze timmermannen verrichten zowel timmerwerkzaamheden bij nieuwbouw-, renovatie- als onderhoudsprojecten.

Werkvoorbereider

Werkvoorbereider

De werkvoorbereider is verantwoordelijk voor het opstellen van offertes, maken van werkinstructies voor de vakmannen en zorgt voor de inkoop van benodigde materialen.

Projectleider

Projectleider

De projectleider is verantwoordelijk voor het succesvol realiseren van uw project. Hij/zij maakt de planning, coördineert de medewerkers en zorgt voor het realiseren van het gewenste eindresultaat.

Informatie over ons?

De feiten

Mensen staan centraal
Installeren is mensenwerk. We zijn dan ook ontzettend trots op al onze medewerkers. Iedere dag werken bij Plender Totaalonderhoud vakmensen vol passie om de meest uiteenlopende projecten te realiseren voor onze klanten. Dit doen we vol focus, met betrokkenheid en plezier. Dat maakt Plender Totaalonderhoud tot uw betrouwbare partner.

Noord Oost Nederland 
Plender Totaalonderhoud is actief in Noord Oost Nederland. Voor hele gave projecten gaan we ook weleens wat verder weg. Onze klanten zijn particulieren, scholen, instellingen, fabrieken en het MKB. Bij Plender Totaalonderhoud zijn de lijnen kort en de communicatie helder: een mooie basis voor een bestendige lange termijn relatie.

Innovatie en duurzaamheid
Techniek is onze business.
Bij de VDK Groep
zijn we steeds op zoek naar
innovaties. Innovatieve en duurzame installaties zorgen voor CO2 reductie, energiebesparing,
verbeterde bedrijfs-
processen, meer comfort en veiligheid.
Wij leveren zowel
bestaande technieken als nieuwe innovaties.

Groot door klein te blijven
Plender Totaalonderhoud is onderdeel van de VDK Groep (meer dan 55 zelfstandige bedrijven). Groot voordeel daarvan is dat we onze krachten kunnen bundelen en tegelijkertijd zelfstandig kunnen zijn.
Wij geloven in een goede sfeer, ondernemerschap en we zien het als onze plicht zorgvuldig om te gaan met onze leefomgeving.