Onze missie

Plender Totaalonderhoud wil een betrouwbare en betrokken full-service onderhoudspartner voor haar opdrachtgevers zijn. Onze missie is het ontzorgen van de klant, vanuit de hoogst mogelijke kwaliteitseisen, de grootst mogelijke zekerheid en met volledige transparantie.
Plender Totaalonderhoud wil ook een pro-actieve partner zijn. Daarom streven wij naar een resultaatgerichte samenwerking, die een pro-actieve opstelling van beide kanten mogelijk maakt. De opdrachtgever bepaalt de koers. Wij leggen daar onze visie op onderhoud overheen, zodat wensen vanuit de beheerstrategie en aanpak voor onderhoud volledig met elkaar in balans zijn.

Om opdrachtgevers een voorspelbare kwaliteit en daarmee vertrouwen te kunnen bieden, investeren wij voortdurend in onze mensen, organisatie en toekomstperspectief.

Duurzaamheid

De energiebehoefte van bouwwerken is een groeiende bron van zorg, vooral voor woningcorporaties. Door de alsmaar stijgende energiekosten dreigt een deel van de bestaande woningvoorraad moeilijker verhuurbaar te worden. Met name in de lage-huursector zullen de energielasten bij ongewijzigd beleid over een aantal jaren zelfs hoger zijn dan de huursom.

Eigen idee en ontwerp

Plender Totaalonderhoud heeft zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van energetische maatregelen. Bij groot-onderhoud komen we actief met voorstellen voor de toepassing van materialen, technieken en systemen waarmee de normen en vragen op het gebied van energie kunnen worden gehaald. Dat kunnen isolerende maatregelen zijn, maar ook vraag gestuurde mechanische ventilatie, warmtepompen, oplossingen voor decentrale energieopwekking en zonnecollectoren. Al deze idee├źn ontwikkelen en ontwerpen we in eigen huis.

OnderhoudNL

OnderhoudNL Totaal is een nieuwe club onder de vlag van OnderhoudNL die zich richt op het versterken van de positie van totaalonderhoudsbedrijven in de markt.
Algemene Voorwaarden OnderhoudNL